De moderne vader

Moderne vader lacht naar zijn dochter met koptelefoon

Babykamer door de moderne vader uitgekozen en samengesteld, is dat een gek idee? Zeker niet! De moderne vader is niet de papa zoals wij die kennen. Lange dagen op kantoor en ‘s avonds uitgeput op de bank. Vaders hebben in de laatste jaren meer dan alleen de verzorgende rol op zich genomen. Ook bemoeien de mannen zich vaker met de inrichting van de babykamer en de aankleding ervan.

Positieve veranderingen

In de huidige maatschappij zijn positieve veranderingen voor de moderne vader in praktijk gebracht. De papa’s willen en krijgen meer ouderschapsverlof, werken minder uren en zijn flexibeler in de indeling van hun werkuren. Eindelijk de ruimte voor papa om de held van de dag te zijn in de ogen van zijn kindje.

Minder roze en blauw

De moderne vader beslist mee in de inrichting van de babykamer. Zo zien we steeds meer een verschuiving van de stijlen, materiaal- en kleurgebruik. Minder roze en blauw en meer neutrale en toch stoere kleuren zoals donkergroen, okergeel en antraciet is wat de baby’s van nu in hun kamertjes zien. Dat merken wij ook bij Onaroo. Niet alleen de vrouw koopt onze maatlabels, de man is bij ons ook een graag geziene klant. De mama’s kiezen al snel voor lief en pastel terwijl de vaders neutrale kleuren en stoere prints in hun winkelmandje stoppen.

Mama’s mogen meer loslaten

Mama’s raken niet meer in paniek als papa’s de kleine een hele dag moet vermaken. Hoe fijn is het voor de mama’s van nu! Met gemak heeft de moderne vader een hippe outfit samengesteld, de haren gevlochten en is klaar om er op uit te gaan. Doordat de vaders meer controle in eigen hand nemen en het er ook goed vanaf brengen kunnen de nieuwe moeders zich ook een beetje meer ontspannen. Zo’n man wil toch iedereen?

Posted in

Contactinformatie

Onaroo®
Anna Bijnsring 48
7321 HH Apeldoorn

Telefoon: 055-8437100
Ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Mailadres: info@onaroo.nl

KvK: 66955726
BTW: NL210017375B01