Maathangers voor babykleding in Babywereld

Mama en papa geven een kus aan de baby die in de camera kijkt

Maathangers voor babykleding zijn te bewonderen in het vakblad voor professionals in de babybranche. U als professional vindt in dit vakblad de nieuwste producten in uw vakgebied. De maathangers voor babykleding van Onaroo mogen hierin natuurlijk niet ontbreken.

Onaroo groothandel

Onaroo is een groothandel in maathangers voor babykleding. Maathangers zijn lange tijd volledig onbekend geweest in Nederland. Vreemd, zo vonden wij. Want met al die babykleding die (aanstaande) ouders krijgen en zelf kopen, is het ontzettend lastig om overzicht te houden in de kledingkast. Steeds moeten ze weer op de labels kijken om te zien welke maat dat ene kledingstuk heeft. Behoorlijk onhandig en compleet onnodig. Met onze maatlabels bieden wij hiervoor de perfecte oplossing.

Onaroo producten

De Onaroo maathangers zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van stevig kunststof. Dit materiaal is zeer hygiënisch en is zelfs geschikt voor contact met voedingswaren. Vanwege het gladde oppervlak zijn de labels heel eenvoudig schoon te maken. Ze gaan ook nog eens jarenlang mee en zien er na al die tijd nog net zo mooi uit als in het begin.

Vakblad Babywereld

In september jl. is nummer 3 uitgekomen van het vakblad van de Benelux; Babywereld. Onaroo laat hier een voorproefje van de wintercollectie 2019/2020 van de maatlabels zien, te bestellen is via onze webshop. Onaroo presenteert 30 verschillende dessins en 3 verschillende designs van de maathangers.

Dealer van Onaroo producten

Breid uw assortiment uit met de maathangers van Onaroo. Maathangers voor babykleertjes zijn in Nederland nog maar weinig te koop. Hier ligt dus een prachtige kans voor u om uw collectie uit te breiden met dit nieuwe en superhandige product. Wij zijn de enige groothandel in Nederland die dit product levert en begin 2019 hebben wij ons merk Onaroo op laten nemen in het merkenregister. Als groothandel leveren wij maathangers aan retailers en onder de naam Mama Mila verkopen wij onze producten rechtstreeks aan particulieren. Wilt u ook dealer worden van Onaroo producten? Neem contact met ons op voor meer informatie of registreer u op onze site.

Posted in

Contactinformatie

Onaroo®
Anna Bijnsring 48
7321 HH Apeldoorn

Telefoon: 055-8437100
Ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Mailadres: info@onaroo.nl

KvK: 66955726
BTW: NL210017375B01