Baby Innovation Award 2020

logo baby innovation award

Baby Innovation Award 2020 verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement om je innovatieve producten te presenteren aan retailers en consumers. Meedoen betekent een grote boost in sales en naamsbekendheid!

2020 Nominaties

18 november jl. heeft de vakjury de producten bekeken, getest en uiteindelijk de genomineerden bepaald. In de categorie Toys & Gifts is Onaroo genomineerd met de maathangers voor babykleertjes. De twee andere genomineerden in deze categorie zijn: Modu Toys, Babymatters en Oceaan projector Cody, Zazu. U kunt deze genomineerden en de genomineerden uit alle andere categorieën bekijken op https://babyinnovationaward.nl/verkiezing-2020/genomineerden/.

De verkiezing van de Baby Innovation Award

Medio januari: Mama Jury Dag
De Negenmaandenbeurs nodigt een groep moeders uit om de nominaties te beoordelen. Ze geven punten en bepalen de top 5 voor de Consumer Award. Als genomineerde krijgt Onaroo tijdens deze dag de gelegenheid om het product live te demonstreren en direct feedback te krijgen.

Februari 2020: online stemmen
Vanaf 1 februari en op de beurs zelf kan er online gestemd worden voor de Consumer Award. Consumenten maken daarbij kans op het winnen van een van de vijf genomineerde producten.

Februari 2020: bepaling winnaars
Categorie Awards: de vakjury nomineert, de categoriewinnaars worden bepaald door 50% vakjury en 50% Mama Jurydag.
Consumer Award: de moeders van de Mama Jurydag bepalen de top 5 van de genomineerden en hun stemmen tellen voor 50% mee. De andere 50% wordt bepaald door de online stemmen van consumenten voor en op de beurs.

Februari 2020: feestelijke uitreiking in Amsterdam
De uitreiking van de Categorie Awards, inclusief Green Award en Design Award zal op maandagavond van de Amsterdam Baby Week plaatsvinden, voorafgaand aan de Negenmaandenbeurs, tijdens een feestelijke diner bij de Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam. In de sfeer en grandeur van begin 1900 me de luxe van vandaag! Iedere genomineerde ontvangt twee gratis toegangskaarten. De Consumer Award wordt mede bepaald door het stemmen op de beurs zelf. Deze winnaar zal op de laatste dag van de Negenmaandenbeurs bekend worden gemaakt.

Stem op uw favoriete producten

Op de Mama Jurydag in januari wordt uit alle nominaties een Top 5 samengesteld (voor de Consumer Award) door moeders die deze dag aanwezig zijn. De consument mag zijn stem uitbrengen op zijn favoriete product. De producten uit deze top 5 zijn net als alle andere genomineerde producten te zien op het Innovatieplein van de Negenmaandenbeurs.

Posted in

Contactinformatie

Onaroo®
Anna Bijnsring 48
7321 HH Apeldoorn

Telefoon: 055-8437100
Ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Mailadres: info@onaroo.nl

KvK: 66955726
BTW: NL210017375B01