Succesvolle Mama Jurydag

Mama Jurydag met op de foto de stand van Onaroo en medewerkers van Onaroo

Succesvolle Mama Jurydag

Succesvolle Mama Jurydag voor zowel de vele prachtige merken (18 om precies te zijn) die te bewonderen waren met hun meest innovatieve product. De mama’s waren zeer enthousiast en geïnteresseerd in de producten maar ook het verhaal achter de producten.

Volle interesse van de mama’s

Hulde aan alle 35 mama’s die zijn langsgekomen bij deze minibeurs en hun taak zo serieus hebben opgenomen! Fabrikanten waren onder de indruk van hun getoonde belangstelling. Er zaten moeders bij die zich zelfs op productniveau hadden ingelezen! Direct contact tussen fabrikant en consument is belangrijk: moeders krijgen nuttige informatie over nieuwe babyproducten, tegelijk krijgen fabrikanten feedback en kritische vragen van de eindgebruiker.

Scores

Succesvolle Mama Jurydag is belangrijk, want de score telt voor 50% mee in de totaalscore van de categorieprijzen. Bovendien wijzen deze moeders ook de Top 5 aan voor de Consumer Award. De winnaars van de categorieprijzen worden op 24 februari bekend gemaakt, op de Top 5 van de Consumer Award kan vanaf 1 februari online en op de Negenmaandenbeurs worden gestemd. De winnaar van de Consumer Award zal op de Negenmaandenbeurs bekend worden gemaakt.

Onaroo ook van de partij

Onaroo maathangers voor babykleertjes waren voor de jurymama’s een verrassing! Wat zijn maathangers precies, is het recyclebaar en veilig voor mijn baby? Maar ook werd er naar de prijs gevraagd. Jurymama’s waren zeer verrast dat zo’n mooi en innovatief product voor zo’n concurrerende prijs op de markt te vinden was.

Wat zijn de sterke punten van Onaroo:

– Product is multifunctioneel (voor aan de roede, op de planken maar ook in de bakken)

– Makkelijk in gebruik

– Duurzaam en veilig voor de baby (recyclebaar en levensmiddel echt)

– Uniek (geen saaie hanger maar stoere en bij de babykamer passende prints)

– Betaalbaar (leuk-om-te-geven maar ook leuk-om-te-krijgen-prijs van € 14,99)

Wij danken zowel de organisatoren als de jurymama’s voor deze succesvolle Mama Jurydag!

Posted in

Contactinformatie

Onaroo®
Anna Bijnsring 48
7321 HH Apeldoorn

Telefoon: 055-8437100
Ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Mailadres: info@onaroo.nl

KvK: 66955726
BTW: NL210017375B01