Wilt u ook dit unieke product in de schappen hebben liggen?

Over Onaroo

Onaroo is een groothandel in maathangers voor babykleding. Maathangers zijn lange tijd volledig onbekend geweest in Nederland. Vreemd, zo vonden wij. Want met al die babykleding die (aanstaande) ouders krijgen en zelf kopen, is het ontzettend lastig om overzicht te houden in de kledingkast. Steeds moeten ze weer op de labels kijken om te zien welke maat dat ene kledingstuk heeft. Behoorlijk onhandig en compleet onnodig. Met onze maatlabels bieden wij hiervoor de perfecte oplossing.

De enige groothandel voor maathangers voor babykleding

Wij verkopen onze maathangers voor babykleding sinds 2016 aan particulieren onder de naam Mama Mila. Met Mama Mila hebben wij ervaren dat de maatlabels ontzettend in de smaak vallen. Onze klanten zijn blij verrast dat zoiets simpels zo’n handige oplossing kan zijn. Het is de ideale manier om een kast met babykleding te ordenen.

Vanwege het succes van Mama Mila leveren wij de maathangers nu ook aan retailers onder onze nieuwe naam: Onaroo. We hebben Onaroo begin 2019 laten registeren in het merkenregister en daarmee is dit het eerste en enige officiële merk voor maathangers in de Benelux. Ook u als retailer heeft nu dus de kans om mee te delen in ons succes.

Als groothandel hebben wij als geen ander zicht op de markt. We weten precies wat de trends zijn in de wereld van de babyproducten en passen onze designs hierop aan. Daarom komen we elk jaar met een nieuwe collectie. Hiermee heeft u dus altijd de nieuwste maatlabels in de winkel liggen. Wij zijn experts in ontwerp en ontwerpen onze maathangers dan ook zelf.

Maathangers voor de babykamer: uitsluitend de beste kwaliteit

De Onaroo maatlabels zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van stevig kunststof. Dit materiaal is zeer hygiënisch en is zelfs geschikt voor contact met voedingswaren. Vanwege het gladde oppervlak zijn de labels heel eenvoudig schoon te maken. Ze gaan ook nog eens jarenlang mee en zien er na al die tijd nog net zo mooi uit als in het begin.

Wij leveren de Onaroo maathangers in Nederland en België. In de toekomst zijn onze producten ook in andere landen beschikbaar. Bent u een retailer buiten Nederland en België? Neem dan contact met ons op.

Ook maathangers verkopen in uw winkel?

Neem contact op en word verkooppunt van Onaroo.

Contactinformatie

Onaroo®
Anna Bijnsring 48
7321 HH Apeldoorn

Telefoon: 055-8437100
Ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Mailadres: info@onaroo.nl

KvK: 66955726
BTW: NL210017375B01